Mekanikkonstruktion

Våra konstruktörer arbetar med allt från finmekanik till stora tunga specialmaskiner. Allt ifrån en bråkdel av ett gram till hundratals ton. Givetvis i de modernaste CAD-systemen. 

PLM/PDM

Våra konsulter inom PLM verksamhetsutveckling realiserar strategiska initiativ och leder förändringsarbete. De har lång erfarenhet av alla faser i en systemimplementering av PLM/PDM/CAD system och organisatoriskt förändringsarbete.

Tekniska beräkningar

FEM-beräkningar i ”Klassisk hållf”, värmeöverföring, chocklaster, normberäkningar, ASME, jordbävning mm. i program som ANSYS och Nastran.

Vill du veta mer?

Tveka inte höra av dig

Vi erbjuder rätt person på rätt plats
Kontakta oss

Några i vårat team

Peter

Konstruktör

Peter drivs av att ständigt utmanas och lösa nya problem. Han är mycket kommunikativ, strukturerad och tar stort ansvar i de projekt han tar sig an.

Jacob

PLM/PDM

Jacob drivs av att förverkliga nytta i organisationer och bidra i starkt lagarbete. Han har bred erfarenhet i PLM relaterade projekt, från strategiutveckling till utbildningsprogram och detaljerade systemspecifikationer.

Jerk

Konstruktör

Jerk har lång och gedigen erfarenhet av mekanikkonstruktion. Jerk är innovativ och gillar nya tekniska utmaningar. Inget problem är för svårt eller komplext för att lösas

Rulla till toppen

Kontakt oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan.