Mekanikkonstruktion

Våra konstruktörer arbetar med allt från finmekanik till stora tunga specialmaskiner. Allt ifrån en bråkdel av ett gram till hundratals ton. Givetvis i de modernaste CAD-systemen. 

PLM/PDM

Våra konsulter inom PLM verksamhetsutveckling realiserar strategiska initiativ och leder förändringsarbete. De har lång erfarenhet av alla faser i en systemimplementering av PLM/PDM/CAD system och organisatoriskt förändringsarbete.

Tekniska beräkningar

FEM-beräkningar i ”Klassisk hållf”, värmeöverföring, chocklaster, normberäkningar, ASME, jordbävning mm. i program som ANSYS och Nastran.

Vill du veta mer?

Tveka inte höra av dig

Vi erbjuder rätt person på rätt plats
Kontakta oss

Några i vårat team

Svea-Teknik-web-3

Jerk

Konstruktör

Jerk har lång och gedigen erfarenhet av mekanikkonstruktion. Jerk är innovativ och gillar nya tekniska utmaningar. Inget problem är för svårt eller komplext för att lösas

Svea-Teknik-web-11

Jacob

PLM/PDM

Jacob drivs av att förverkliga nytta i organisationer och bidra i starkt lagarbete. Han har bred erfarenhet i PLM relaterade projekt, från strategiutveckling till utbildningsprogram och detaljerade systemspecifikationer.

Ny Medarbetare

Mekanik/Mekatronik

Vi är alltid intresserade att stärka upp organisationen med rätt kompetenser. hör av dig om du nyfiken på produktutveckling.

Du kanske är pusselbiten vi söker!

Rulla till toppen

Kontakt oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan.